Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Foto's opening
Nieuws
Aanmelden voor nieuwsbrief
 
 
 
 
Mariposa logo

 

De naam van mijn praktijk stond lang voor het bestaan ervan vast: Mariposa (Spaanse woord voor vlinder). De keuze voor het Spaans, komt door mijn liefde voor Spanje, de Spaanse taal en de sfeer die ik daar ervaar. Dit zie je ook in de inrichting van mijn praktijkruimte terug. Het proces van rups naar vlinder fascineerde me als kind al. De vlinder laat mij perfect zien dat transformeren een natuurlijk proces is. Groei en verandering horen bij het leven, het is een impuls van binnenuit. Wat de transformatie van rups naar vlinder ook laat zien, is dat we door transformatie en groei worden wie we in de kern al zijn. Vanuit die kern, ons potentieel, ontstaat de impuls om iedere dag weer de beste versie van onszelf te worden.

Na mijn natuurgeneeskundige studie, die me een grote portie (zelf)kennis heeft verschaft, ontstond een groot verlangen om mijn kennis en werkwijze in de praktijk neer te zetten. In 2010 ben ik, met die intentie, begonnen met mijn natuurgeneeskundige praktijk. Hoogsensitiviteit had en heeft mijn speciale aandacht. Als hoogsensitief persoon bezit je uiterst gevoelige antennes voor zuiverheid en bezieling. Dat is een enorme kracht! Helaas wordt deze kracht door de overweldigende prikkels van buitenaf (waar we ons vaak niet bewust van zijn) maar al te vaak als klacht ervaren. De switch van klacht naar kracht, is een openbaring. Door op een subtiele manier tot zelfinzicht te komen, kun je weer in je kracht komen te staan. Gevoeligheid, kwetsbaarheid, bezieling... Allemaal ingrediŽnten om ons gelukkig te maken en de wereld waarin we leven een weerspiegeling te laten zijn van ons innerlijk verworven geluk.  

Je bent je eigen geschenk.

Leer jezelf kennen

en kom tot de prachtige kern

die je bent

en altijd al was...


Raindrop massage

Massage is een perfecte en weldadige manier om te kunnen ontspannen. Met de Raindrop-massage combineer ik mijn interesse in etherische oliŽn en de helende werking van masseren. Deze massage is een synergie van de Tibetaanse leer en wijsheden van de Lakota Indianen. Het is een zachte maar krachtige techniek, die door de inwerking van essentiŽle oliŽn, tot een diepe ontspanning brengt. Deze combinatie ondersteunt op zowel mentaal, lichamelijk als emotioneel vlak. De behandeling kan ondersteuning bieden bij het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie; geeft verbetering bij spijsvertering en hormoonhuishouding; ondersteunt het herstelproces na verkoudheid, griepinfecties en blessures; ontgift het lymfesysteem en is ondersteunend bij angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen.

De kosten voor de Raindrop massage (ruim een uur) zijn Ä 80,00.  

Ik geef regelmatig informatie-avonden over de bijzondere werking en toepassing van essentiŽle oliŽn van therapeutische kwaliteit.

Tevens geef ik cursussen van anderhalve dag, om deze bijzondere massage te leren. Bij interesse kun je telefonisch contact met me opnemen.


Krachtstenen

Om je als cliŽnt of belangstellende te ondersteunen in je transformatieproces, ben ik krachtstenen gaan maken. De stenen die ik in mijn omgeving gevonden heb, beschilder ik en vervolgens laad ik ze energetisch op. Wanneer je een steen koopt, krijgt de steen de trilling van hetgeen wat je op dŠt moment in je proces helpt. Bij interesse kun je langskomen of via het contactformulier foto's opvragen op kleur en/of grootte.

Prijzen zijn afhankelijk van de steen en liggen gemiddeld tussen de 15 en 45 euro (exclusief Ä 4,50 verzendkosten). Je ontvangt er een persoonlijke boodschap bij. De stenen zijn ook geschikt als uniek cadeau, daarvoor heb ik alleen de naam van degene nodig.  

Klik op de foto voor een grotere weergave.


Meditaties

Regelmatig organiseer ik in mijn praktijk geleide meditaties, ondersteund door etherische oliŽn.   

Neem bij interesse graag telefonisch contact met me op.

 
   

 

 
       
   
(C) 2023 Mariposa
Disclaimer
Over deze site