Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Foto's opening
Nieuws
Aanmelden voor nieuwsbrief
 
 
 
 
Mariposa logo

 

Ik heb mijn praktijk Mariposa (Spaanse woord voor vlinder) natuurgeneeskunde genoemd, omdat de vlinder duidelijk laat zien dat transformeren een natuurlijk proces is. Groei en verandering horen bij het leven. De transformatie van rups naar vlinder laat daarnaast ook zien, dat we door transformatie en groei kunnen worden wie we in de kern zijn.

Vanuit een groot verlangen om mijn kennis en werkwijze over het omgaan met hoogsensitiviteit te delen, ben ik in 2010 begonnen met mijn natuurgeneeskundige praktijk. Als hoogsensitief persoon bezit je uiterst gevoelige antennes voor zuiverheid en bezieling. Dat is een enorme kracht! Helaas wordt deze kracht door de overweldigende prikkels van buitenaf, vaak als klacht ervaren. De switch van klacht naar kracht begeleid ik vanuit mijn hart. Door op een subtiele manier tot zelfacceptatie te komen, kun je weer in je kracht komen te staan. Gevoeligheid, kwetsbaarheid, bezieling... Allemaal ingrediŽnten om ons gelukkig te maken en de wereld waarin we leven een weerspiegeling te laten zijn van ons innerlijk verworven geluk  

Je bent je eigen geschenk.

Leer jezelf kennen

en kom tot de prachtige kern

die je bent

en altijd al was...


Raindrop massage

Door mijn interesse in etherische oliŽn en de laagdrempeligheid van masseren, geef ik nu een paar jaar Raindrop-massages. Deze unieke massage is een synergie van de Tibetaanse leer en wijsheden van de Lakota Indianen. Het is een zachte maar krachtige techniek door de diepe werking van essentiŽle oliŽn. Deze combinatie brengt balans en ondersteunt op zowel mentaal, lichamelijk als emotioneel vlak. De behandeling kan ondersteuning bieden bij het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie; geeft verbetering bij spijsvertering en hormoonhuishouding; ondersteunt het herstelproces na verkoudheid, griepinfecties en blessures; ontgift het lymfesysteem en is ondersteunend bij angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen. De massage wordt als diep ontspannend ervaren.

De kosten voor de Raindrop massage (ruim een uur) zijn Ä 75,00.  

Ik geef regelmatig informatie over de bijzondere werking en toepassing van essentiŽle oliŽn van therapeutische kwaliteit.

Actuele data zijn te vinden op mijn Facebook-pagina.


Krachtstenen

Om cliŽnten en belangstellenden te ondersteunen in allerlei processen, ben ik krachtstenen gaan maken. De stenen raap ik tijdens mijn dagelijkse wandelingen. Daarna beschilder ik ze en vervolgens laad ik ze energetisch, met een persoonlijke energetische trilling. Op het moment dat je een steen koopt, krijgt de steen de trilling van hetgeen wat je op dŠt moment op weg helpt. Bij interesse kun je langskomen bij de praktijk of via het contactformulier foto's opvragen op kleur en/of grootte.

Prijzen zijn afhankelijk van de steen en liggen gemiddeld tussen de 10 en 30 euro (exclusief Ä 4,50 verzendkosten). Je ontvangt er een persoonlijke boodschap bij. De stenen zijn zeer geschikt als uniek cadeau, daarvoor heb ik de naam van degene nodig, om een persoonlijke boodschap te kunnen geven. 

Klik op de foto voor een grotere weergave.


Meditaties

Regelmatig organiseer ik in mijn praktijk geleide meditaties, ondersteund door etherische oliën. 

Opgeven kan via de contactpagina.

 
   

 

 
       
   
(C) 2022 Mariposa
Disclaimer
Over deze site