Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Foto's opening
Nieuws
Aanmelden voor nieuwsbrief
 
 
 
 
Mariposa logo

 

De naam van mijn natuurgeneeskundige praktijk, Mariposa, is het Spaans woord voor vlinder. Ik heb mijn praktijk zo genoemd omdat de vlinder op een eenvoudige manier laat zien dat transformeren een natuurlijk proces is. Groei en verandering horen bij het leven. De transformatie van rups naar vlinder laat daarnaast ook zien, dat we door transformatie en groei kunnen worden wie we in de kern zijn.

Vanuit een groot verlangen om mijn kennis en werkwijze over het omgaan met hoogsensitiviteit te delen, ben ik acht jaar gelden begonnen met mijn natuurgeneeskundige praktijk. Als hoogsensitief persoon bezit je uiterst gevoelige antennes voor zuiverheid en bezieling. Dat is een enorme kracht! Helaas wordt deze kracht door de overweldigende prikkels van buitenaf, vaak als klacht ervaren. De switch van klacht naar kracht begeleid ik vanuit mijn hart. Door op een subtiele manier tot zelfacceptatie te komen, kun je weer in je kracht komen te staan. Gevoeligheid, kwetsbaarheid, bezieling... Allemaal ingrediënten om ons gelukkig te maken en de wereld waarin we leven een weerspiegeling te laten zijn van ons innerlijk verworven geluk.  

Je bent je eigen geschenk.

Leer jezelf kennen

en kom tot de prachtige kern

die je bent

en altijd al was...


Raindrop massage

De Raindrop massage is gebaseerd op de Tibetaanse leer en die van de Lakota Indianen. Het is een zachte maar krachtige techniek door de synergetische werking van essentiële oliën. Deze combinatie brengt balans en ondersteunt op zowel mentaal, lichamelijk als op emotioneel vlak. De behandeling kan ondersteuning bieden bij het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie; geeft verbetering bij spijsvertering en hormoonhuishouding; ondersteunt het herstelproces na verkoudheid, griepinfecties en blessures; ontgift het lymfesysteem en is ondersteunend bij angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen. De massage wordt als diep ontspannend ervaren.

De kosten voor de Raindrop massage (ongeveer 90 minuten) zijn €75,00.  

Ik geef daarnaast regelmatig informatie over de bijzondere werking en toepassing van essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Deze geef ik op speciaal georganiseerde olie-avonden. Actuele data zijn te vinden op mijn Facebook-pagina


Krachtstenen

Van stenen die ik tijdens mijn wandelingen gevonden heb, creëer ik Krachtstenen, door de stenen te beschilderde en vervolgens energetisch op te laden met een persoonlijke energetische trilling. Wanneer je een steen koopt, krijgt de steen de trilling van hetgeen dat je op dát moment op weg helpt. Bij interesse kun je langskomen bij de praktijk of via het contactformulier foto's opvragen op kleur en/of grootte.

Prijzen zijn afhankelijk van de steen en liggen gemiddeld tussen de 5 en 20 euro (exclusief €4,50 verzendkosten). De stenen zijn ook leuk als cadeau voor iemand anders, door middel van de naam kan ik de energie van de betreffende persoon opladen. 

Klik op de foto voor een grotere weergave.


Upa Yoga

Upa Yoga is de verzamelnaam voor tien eenvoudige maar krachtige oefeningen die de gewrichten, spieren en energiesystemen activeren. Upa Yoga, ontwikkelt door yogi en visionair Sadhguru Jaggi Vasudev, betekent in essentie "sub-yoga" of "pre-yoga". Het is een goed startpunt voor diegenen die nog onbekend zijn met yoga, het wordt tevens gebruikt ter voorbereiding op andere vormen van yoga. Enkele voordelen zijn: verlichting van stress en vermoeidheid en versterken van gewrichten en spieren. 

Iedere eerste zaterdag van de maand begeleid ik een Upa Yoga oefening. De voertaal tijdens Upa Yoga is Engels en de toegang is gratis. Inloop is vanaf 9.45 uur en we beginnen om 10 uur. De sessie duurt ongeveer een uur. Neem graag je eigen yogamatje en kussen mee, er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar. Opgeven kan via de contactpagina.


Meditaties

Regelmatig organiseer ik in mijn praktijk geleide meditaties, ondersteund door etherische oliën. 

Opgeven kan via de contactpagina.

 
   

 

 
       
   
(C) 2022 Mariposa
Disclaimer
Over deze site