Voor wie?
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
PGB
Hoogsensitiviteit
Voedingsintolerantie
 
 
 
 
Mariposa logo

 

Iedereen die op een natuurlijke, actieve en preventieve manier aan zijn gezondheid wil werken, kan rekenen op mijn enthousiasme en dankbaarheid.

Klachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak, zijn vaak een signaal van het lichaam om een blik naar binnen te werpen en levensvragen onder ogen te komen. Door mijn eigen processen, kan ik als ervaringsdeskundige en de ervaring met de vele cliënten die ik door de jaren heen heb mogen begeleiden, combineren en inzetten.

Als je door het doorlopen van al deze processen in contact kunt komen met je eigen kern, creëer je vanzelf de mogelijkheid om meer balans in jezelf en je leven te brengen.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen op 06-41674051


PGB

Ben je ziek, heb je een beperking of heb je (als oudere) ondersteuning nodig? Dan is het goed om te weten dat ik via de WLZ of WMO formele begeleiding aanbied. Deze hulp wordt bekostigd vanuit je PGB (persoonsgebonden budget). Helaas kan ik geen hulp bieden vanuit ZIN (zorg in natura).

In de begeleiding staat de (sociale) zelfredzaamheid centraal, met als doel dat je je sterker, weerbaarder en zelfverzekerder gaat voelen. Indien jouw persoonlijke situatie toestaat, is het streven dat je je steeds zelfstandiger kan voortbewegen in de maatschappij, de regie over je leven gaat voeren en je minder afhankelijk wordt van derden.

Tijdens het begeleidingstraject vinden er regelmatig evaluatiegesprekken plaats en kunnen vooraf gestelde doelen, indien nodig, worden bijgesteld

 
   

 

 
       
   
(C) 2024 Mariposa
Disclaimer
Over deze site