Werkwijze
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Algemene voorwaarden
Energetische behandeling
Individuele begeleiding
Lichthealing
Edelsteentherapie
Klankschaaltherapie
 
 
 
 
 
 
Mariposa logo

 

Energetische behandeling

In mijn behandelingen is mijn uitgangspunt dat een goede gezondheid tot stand komt wanneer ons lichaam, onze gedachten en onze emoties in balans zijn.

Er zijn veel factoren die dit evenwicht kunnen verstoren. Lichamelijke en geestelijke (over)belasting en onverwerkte trauma's, kunnen hardnekkige blokkades en remmingen veroorzaken, die zich op den duur in lichamelijke en mentale klachten kunnen manifesteren.

Door het gesprek aan te gaan, waar ik iedere behandeling mee begin, verfijn ik mijn beeld en kom ik tot de meest geschikte methode van behandeling. Het doel is om blokkades en remmingen te verwerken en te transformeren, zodat je weer in balans komt. Een behandelmethode waar ik veel gebruik van maak is lichaamsgerichte psychotherapie. Met deze behandelmethode word je je bewust van diep gelegen overtuigingen en/of onverwerkte ervaringen. Door dit bewustzijn kunnen ze verwerkt en opgelost worden. Je bevrijdt jezelf van klachten en overtuigingen, die met de ervaringen verbonden waren. Bovendien kun je je losmaken van belastende energie die je mogelijk van anderen hebt overgenomen. Inzicht in de schaduwzijden van je persoonlijkheid, zullen je helpen om conditioneringen, gewoontes en aannames te doorzien en te transformeren. Hierdoor raak je bevrijd van onbewust (impuls)gedrag. Ik voeg daarnaast ook mijn inzichten verkregen door mijn huidige studie, Jungiaanse psychologie, in mijn behandelingen toe.

Na verloop van tijd ervaar je ruimte om je hart te openen, zodat je je ware bestemming kunt volgen. Door weer te luisteren naar je lichaam en te leven vanuit je hart, kan van binnenuit herstel plaatsvinden en kun je een blij en gelukkig leven leiden in lijn met je onbegrensde potentieel.

Op al mijn behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Mariposa natuurgeneeskunde van toepassing.

 

 
   

 

 
       
   
(C) 2024 Mariposa
Disclaimer
Over deze site