Voedingsintolerantie
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
PGB
Hoogsensitiviteit
Voedingsintolerantie
 
 
 
 
Mariposa logo

 

De gevoeligheid van hoogsensitieve personen werkt door tot in het fysieke lichaam. Dit betekent dat het lichaam dikwijls (over)gevoelig reageert op verschillende voedingsmiddelen. Als het lichaam overbelast wordt door voedingsmiddelen, heeft dat meteen een uitwerking op het gedrag en de persoonlijkheid. Veel hoogsensitieve personen blijken na onderzoek voedingsintolleranties te hebben. Een succesvolle methode om voedingsintolleranties te behandelen is het SanoConcept DesensPro van Ton van Gelder. In mijn opleiding ben ik met deze methode in aanraking gekomen en heb daar met mijn cliënten goede resultaten mee bereikt.
Bij deze methode wordt allereerst vastgesteld wat het primaire allergeen is, de zogenaamde boosdoener in het eten. Vervolgens wordt met behulp van energetische middelen de afwijkende reacties op de voedingsfactor(en) langzaam genormaliseerd, het lichaam wordt ontgift en het immuunsysteem wordt versterkt. Tegelijkertijd wordt een dieet gevolgd om de belastende voedingsstoffen te minimaliseren. De behandeling bestaat uit drie tot vier fasen van elk ongeveer zes weken.
In de folder van van Sanopharm staat uitgebreid beschreven hoe deze methode werkt, de folder kan hier gedownload worden.

 
   

 

 
       
   
(C) 2011 Mariposa
Disclaimer
Over deze site